|||Interview: Een mooi afscheid
  • interview - een mooi afscheid

Interview: Een mooi afscheid

2020-07-03T13:50:39+00:0018 december 2019|In het nieuws|

‘Als je een dierbare verliest, is het heel fijn als er iemand is die alles regelt. Iemand die de juiste vragen stelt, die alles op een rijtje zet, die met goede suggesties en oplossingen komt en die onmogelijk lijkende wensen realiseert. Zo iemand is Jolanda Weber uit Uithoorn’. In de nieuwste editie van UIT magazine ‘Vier het leven’ staat het interview’ een mooi afscheid’.

Jolanda vertelt onder andere over Sterrenheuvel. ‘Zelf vind ik het nieuwe Afscheidshuis Sterrenheuvel in Haarlem een zeer stijlvolle en warme locatie met een fantastische lounge voor een kop koffie of glas wijn na de dienst. Je huurt de ruimte voor 2,5 uur en bent vrij in de verdeling van de tijd.’

Lees het interview een mooi afscheid

UIT Magazine is het lifestyle magazine voor levensgenieters in de regio Amstelveen, Amsterdam-Buitenveldert, Amsterdam-Zuid, Aalsmeer, Abcoude, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Ouderkerk en Badhoevedorp; met alles over kunst & cultuur, wonen, lifestyle, eten & drinken en ondernemen.