Sterrenheuvel is in korte tijd een begrip op eigentijds afscheid nemen. De medewerkers kijken naar de toekomst, de nieuwe wensen die ontstaan en hoe zij hierin op een creatieve manier kunnen voorzien. In het Haarlemse magazine LEVEN! Magazine 06 is Paul van Geldorp, chefkok van Sterrenheuvel, aan het woord.

Paul vertelt: ‘In onze lounge bieden wij veel meer dan koffie en thee. Ik werk het liefst met biologische, lokale producten en onze leveranciers ken ik persoonlijk. Op de tap hebben wij twee mooie bieren van Jopen en de huiswijn schenken wij met met ons eigen etiket van Sterrenheuvel. Laatst heb ik een speciaal bier, Mooie Nel, klaargezet. De overledene bleek een speciaal plekje in het hart te hebben voor de Mooie Nel en dan vind ik het fijn om daar iets speciaals mee te doen. De reacties die daarop volgden, daar doen we het allemaal voor. Hartverwarmend!’

Lees het volledige interview

LEVEN! Magazine regio Haarlem is een regionale glossy en biedt een platform voor mensen, bedrijven en organisaties bedoeld voor de Haarlemse regio.