Een goede locatie draagt bij aan de manier waarop nabestaanden een uitvaart ervaren. In een interview in ForYou magazine vertelt Anita van Bokhorst, eigenaresse van Sterrenheuvel, over de locatie en de bewust keuzes die gemaakt zijn bij de realisatie van de plek.

Sterrenheuvel onderscheidt zich van andere afscheidscentra. Het is een eigentijdse plek waar ruimte is voor een persoonlijke uitvaart. Zo is er in de ceremonieruimte bewust gekozen om de dierbaren rondom te laten plaatsnemen, op comfortabele, zachte banken en stoelen. Hiermee wordt er niet alleen betrokkenheid bij de ceremonie gecreëerd, maar ook onderling omdat men steun bij elkaar kunt vinden.

Sterrenheuvel beschikt over moderne technieken. Wanneer er een grote opkomst is, is het mogelijk om via een livestream in de lounge mee te kijken met de ceremonie. In de lounge voorziet een eigentijdse catering de bezoekers van hapjes en is er ruimte voor een muzikaal optreden.

ForYou Magazine is een magazine met inspirerende artikelen en richt zich op vrouwen van 30 jaar en ouder geïnteresseerd in beauty, health en lifestyle.