Coronavirus informatie

Coronavirus informatie2020-03-16T17:14:04+00:00

Informatie Coronavirus Sterrenheuvel

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn de landelijke richtlijnen van het LVC aangepast. Sterrenheuvel Afscheidshuis en Crematorium volgt deze richtlijnen maar heeft deze ook zelf aangescherpt.

  • De geplande uitvaartplechtigheden voor dinsdag en verder, dienen teruggebracht te worden tot personen van de 1e graad bloed- en aanverwanten. Onder 1e graads wordt verstaand: (adoptie)ouders, (adoptie)kinderen, (adoptie)ouders van de partner en partner van (adoptie)kinderen. Het aantal bezoekers per uitvaart is teruggebracht naar max. 30 personen.
  • Van alle deelnemers aan deze plechtigheid wordt gevraagd minimaal 1,5 meter van elkaar afstand te nemen. Door het bijstellen van het aantal bezoekers per uitvaart naar max. 30 personen, kan de 1,5 meter afstand tussen personen zo goed mogelijk worden gewaarborgd.
  • Een rouwbezoek in de suites (indien deze beschikbaar zijn) is toegestaan mits bovenstaande maatregelen in acht worden genomen. Condoleances in onze openbare ruimtes zijn niet mogelijk.

Mocht het RIVM met aanvullende maatregelen komen, dan zullen we u hierover nader informeren. In deze situatie geldt dat adviezen en maatregelen steeds weer moeten worden aangepast.

Als er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

Team Sterrenheuvel

023 – 76 30 638

Geplaatst op 16 maart 2020